Workshop stempel maken

 

P1070352Stampij verzorgt stempelworkshops, aan jouw eigen keukentafel! Jij regelt het gezelschap en de locatie, ik alle spullen die je nodig hebt om een prachtige, eigen stempel te maken. Met mijn vrolijke koffer vol stempelmateriaal schuif ik bij je aan.

Een workshop duurt 2 tot 2,5 uur (voor kinderen ongeveer 1,5 uur). Stampij kan minimaal vier, maximaal tien mensen tegelijk aan het werk zetten, volwassenen en/of kinderen (vanaf 8 jaar). Mail gerust als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Een workshop kost 20 tot 25 euro per persoon (exclusief reiskostenvergoeding), afhankelijk van het aantal personen. Bij de prijs is een stempelkussentje inbegrepen, om thuis meteen aan de slag te kunnen met je zelfgemaakte stempel(s).

NB Stampij verzorgt in principe alleen in de weekeinden workshops. Voor Amsterdam en nabije omgeving zijn er doordeweeks ’s avonds ook mogelijkheden.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Stel je vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

 

1 Reactie naar Workshop stempel maken

  1. floor schreef:

    Hi.

    Mijn naam is Floor en ik werk bij EdelEvents. Wij geven een maandelijks feest genaamd EdelWise. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie op ons feest een workshop stempels maken zouden kunnen geven. Het zou gaan om de datum 31 maart van 19:00 tot ongeveer 23:00 gaan in Het Sieraad in Amsterdam.
    Ik hoor graag van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.