Obsessie -vervolg II

Behalve de Adigraf mocht ik onverwacht ook een stuk Japans rubber uitproberen. Ik heb het vermoeden dat dit hetzelfde spul is dat ik zelf al eens uitprobeerde, of op zijn minst iets is dat er heel erg op lijkt. Toch valt het eindoordeel deze keer gunstiger uit: het is rubber waar ik niet op uitgleed zoals bij het eerdere Japanse materiaal, en dat voldoende weerstand heeft om goed in te snijden zonder dat het rubber ‘trekt’. En nog wit en dik ook.

P1070021P1070022

P1070023

Dit bericht is geplaatst in stempels met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Responses to Obsessie -vervolg II

 1. karen schreef:

  Ik geloof dat ik dit spul ook nog mag uitproberen ;). En daar is dan je vuurtoren, wat een mooie!

 2. Mooie toren hoor! En lijkt me lekker spul, the next best thing of zelfs beter dan SpeedyCarve? En mag ik zo vrij zijn te vragen waar je deze variant kan kopen? Ciao!

  • Ilse schreef:

   Ik heb het van Alabama van caveutdirelajoie, ik vermoed dat zij het van junku.fr heeft maar weet het niet zeker… Ik ben er nog niet uit of het nou
   ‘droommateriaal’ is ghegheghe :). Ik heb de laatste tijd zoveel geprobeerd dat ik geloof ik nu een beetje de kluts kwijt ben. Ik droom van Speedycarve dat wit en twee keer zo dik is vrees ik…

   • karen schreef:

    Ik heb ditzelfde spul vandaag uitgeprobeerd (ook van Laëtitia/Alabama 🙂 ). Heb dezelfde ervaring als jij: erg prettig spul, net als speedy carve. Misschien de fabrikant overhalen speedy carve met het uiterlijk van dit japanse spul te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.