Salut!

Met buurvrouw J., die ook aangestoken dreigt te worden door stempelkoorts, schoof ik vrijdagavond gezellig aan bij een workshop van Salut Stefanie! In een prachtig koffiezaakje, waar Stefanie ons tijdens het gutsen ruimhartig voorzag van bijzondere kopjes koffie en thee, stortten we ons op het kerstthema. Ik besloot het simpel houden en maakte wat kerstboompjes:

salut1

Een engeltje kwam vast ook van pas. Het exemplaar dat ik bij Stefanie maakte (links), vond ik de volgende dag bij nader inzien wat te plompe lijnen hebben. ’s Ochtends thuis waagde ik nog een nieuwe poging (rechts), die me ook niet helemaal zinde. Bij poging nummer drie (midden) besloot ik halverwege op te houden: niet omdat ik er geen heil meer in zag, maar omdat de gevulde variant me wel aanstond:

salut2

Tussen de spulletjes die Stefanie had klaargelegd, lagen ook de softlino-rondjes van het materiaal dat ik ooit in het begin heb geprobeerd (en waar ik geen vrienden mee werd). Vanwege het ronde vormpje kon ik het toch niet laten, en maakte er nog een stempel à la Geninne bij.

salut3

Toen was de leuke avond voorbij en vertrokken we naar huis, overladen met de fijne labeltjes, stempelinkt en het pakpapier die Stefanie na afloop ook nog eens uitreikte.

Het was leuk om elkaar eens live te ontmoeten, Stefanie!

Dit bericht is geplaatst in stempels met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Responses to Salut!

 1. karen schreef:

  Leuke resultaten! En leuk om samen aan de slag te gaan!

 2. Ja, was een fijne avond en buurvrouw J maakte een super geslaagde kerstboom als eerste stempel! Aan jou had ik geen kind 😉 zo mooi strak snijd jij je stempels!

  En weet je dat de drie engeltje bij elkaar helemaal leuk zijn zo? Juist doordat ze alledrie net iets anders zijn vullen ze elkaar mooi aan. En mooie kleur ervoor! 🙂

  Ook ik zie uit naar het stempeltreffen (mooi woord) in 2013!

 3. Anneke schreef:

  Heel geslaagd! Leuk zo’n avondje, ik heb er ook ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.